Veelgestelde

vragen

Wanneer uw vraag hier niet bij staat, kunt u ons een bericht sturen op onze contactpagina

Dit is afhankelijk van de ruimte tussen de windingen van de vering wanneer de auto is opgekrikt. Als dit tussen de 2 en 4 cm is, heeft u Type 1 nodig. Vanaf 4 cm heeft u Type 2 nodig. Mocht u hulp nodig hebben bij het kiezen, neem dan contact met ons op! Wij antwoorden binnen 1 werkdag.
Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@bumpbuddies.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 7 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is
Wij hanteren een levertijd van 1-3 werkdagen.
U heeft het recht om uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product in de originele staat aan de ondernemer geretourneerd worden.
Wij bieden een levenslange garantie op ons product! De elementen zijn onverwoestbaar en u kunt ze gemakkelijk overplaatsen naar een nieuwe auto mocht dit wenselijk zijn.
U heeft recht op 30 dagen bedenktijd op alle artikelen.
Wanneer uw auto uit de fabriek komt is deze afgeveerd voor het rijden zonder zware belading. 90% van de tijd wordt een auto gebruikt door 1 persoon en zonder belading. Wanneer u dus stalen hulpveren laat monteren zal de auto altijd stug geveerd zijn. Dit gaat sterk ten koste van het rijcomfort bij normaal dagelijks gebruik. Bij BumpBuddies is dit niet zo! Het materiaal en de vorm is zo ontworpen dat ze werken wanneer het nodig is. Het rijcomfort blijft dus in alle situaties gewaarborgd met BumpBuddies.
De wegligging van uw auto is sterk te verbeteren op een gemakkelijke en goedkope manier! Bestel hiervoor 1 set universele BumpBuddies Type 3 , dit zijn 2 ringvormige elementen die u verdeelt monteert tussen de voorveren. De voordelen op een rij:
– Minder overhellen in bochten (sportievere wegliggging)
– Gemakkelijker rijden over verkeersdrempels en slecht wegdek (bumper schaaft niet meer over de weg),
– Lager brandstofverbruik (minder afremmen- en optrekken voor drempels).
– De voorkant van de auto ophogen. Mocht u dit niet willen maar wel de eerder genoemde voordelen, dat kan, u leest in de montagehandleiding hoe dit werkt.
De totale kosten zijn €118,00 voor een volwaardig hulpveersysteem om doorzakken te verhelpen. Ons product is zeer gemakkelijk zelf te monteren zonder speciaal gereedschap. Dit zorgt voor veel lagere kosten dan bijvoorbeeld stalen hulpveren. Stalen hulpveren + montage kosten al snel €450,00.
Voor BumpBuddies tussen de voorvering zijn de totale kosten €59,00.
De waardering van bumpbuddies.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 101 reviews.
× Kan ik u helpen?